Een tapijt perzisch fleurt je hele woonkamer op

perzisch Tapijt

Wil je je woonkamer graag een make-over geven maar heb je slechts een beperkt budget? Dan is een tapijt perzisch precies wat je nodig hebt. Zo’n handgeknoopt tapijt in allerlei kleuren voegt namelijk enorm veel sfeer toe aan je huis, en het lijkt alsof je hele woonkamer er een make-over van krijgt. Een gezellig kleed doet nu eenmaal heel erg veel, en een tapijt perzisch geeft wat dat betreft wat extra’s. Een effen kleed maakt de ruimte weliswaar wat warmer en knusser, maar niets geeft zo’n gezellige look als een perzisch exemplaar. Met de mooie patronen en de rijke kleuren toveren ze met gemak iedere ruimte om tot een knus geheel.

Waar koop je een mooi tapijt perzisch?

Als je echt een mooi exemplaar wilt kopen dan moet je natuurlijk naar landen zoals Turkije of Marokko. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook heel veel Nederlandse winkels die dit soort kleden inkopen. Je kunt bij hen een tapijt perzisch kopen dat daadwerkelijk handgeknoopt is in een van dat soort landen, en hoort vaak zelfs waar hij precies vandaan komt. Een tapijt perzisch komt namelijk altijd met een verhaal, dat is het mooie eraan. Het is weer eens wat anders dan een standaard kleed uit een grote woonketen die ze machinaal maakt. Daar zit totaal geen persoonlijkheid in.

Je huis met Oosterse accenten aankleden

Het is tegenwoordig helemaal trendy om je huis aan te kleden met Oosterse accenten. Lampen van gekleurd glas bijvoorbeeld, kelim kussens en gouden lantaarntjes. Het geeft je huis een prachtige, warme sfeer alsof je zo het midden Oosten instapt. En natuurlijk mag daar zo’n tapijt perzisch niet ontbreken. Gelukkig koop je deze tegenwoordig bij super veel winkels in Nederland, al dan niet met het verhaal over waar het betreffende exemplaar is gemaakt. Als je al zo’n tapijt hebt is het verder niet zo moeilijk om de ruimte sfeervol in te richten. Enkele kleine accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *