Bedrijfsvideo maken als promomiddel

      Geen reacties op Bedrijfsvideo maken als promomiddel

Bedrijfsvideo maken

Een bedrijfsvideo maken kan dienen als promomiddel voor je bedrijf. Het is een manier waarop je promotie kunt maken voor je bedrijf en dus nieuwe klanten kunt binnen halen. Het voordeel van video’s is, is dat je ze makkelijk kunt delen via je social kanalen. Sommige bedrijven kiezen er ook voor om video’s in te zetten als onderdeel van hun social media strategie. Dit laat zien dat video’s dus steeds populairder worden. Het is namelijk de bedoeling dat je de aandacht trekt met een video en mensen zo nieuwsgierig maakt naar je bedrijf. In de video staat namelijk je bedrijf centraal. Daarbij kun je mensen dus wat informatie meegeven over je bedrijf. Ze leren mensen je bedrijf echt kennen.

Een verhaal vertellen met een bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo’s lenen zich bij uitstek voor het vertellen van een verhaal. De basis hiervan zijn storytellingtechnieken. Hiermee roep je een gevoel op bij de kijker waardoor ze zich verbonden voelen met je merk. Het is bovendien aantrekkelijk om naar te kijken. Als je alleen een afbeelding of tekst ziet, zegt dit toch minder over je bedrijf. Voordat je een bedrijfsvideo laat ontwikkelen zijn er een paar punten waar je op moet letten. Zo is het van belang om een concept uit te denken. Op basis daarvan wordt de bedrijfsvideo gemaakt. Vervolgens moet het editen van de video gebeuren.

De mogelijkheden van een bedrijfsvideo

Het maken van een bedrijfsvideo is maatwerk. Elke keer als er een video wordt gemaakt ligt er weer een ander proces aan ten grondslag. Zo kunnen er ook specifieke effecten worden toegevoegd waardoor de video in de huisstijl van je onderneming wordt gemaakt. Het is de bedoeling dat er in de video de unieke kernmerken van je onderneming worden uitgelicht. Deze informatie kun je door middel van video aan veel mensen overbrengen. Hierdoor kunnen meer mensen kennis maken met je bedrijf en de diensten die je aanbiedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *