Waar kan Dong Acupunctuur je bij helpen?

      Geen reacties op Waar kan Dong Acupunctuur je bij helpen?

Acupunctuur

Ervaar je vage klachten in je lijf? Heb je pijntjes of mentale klachten waar geen oorzaak voor lijkt te bestaan? Dan kan Dong Acupunctuur je zeker helpen. In deze praktijk krijg je een behandeling met de welbekende dunne naaldjes. Het doel van zo’n behandeling is dat je energiesysteem terug in balans komt. Met je energiesysteem worden ook wel je meridianen bedoeld. Deze lopen door heel je lichaam, en zorgen voor de doorstroming van energie. Als er ergens stagnaties bestaan dan kan de energie niet goed stromen en daar hebben allerlei organen en weefsels last van. Een behandeling bij Dong Acupunctuur heft deze blokkades op en zorgt ervoor dat de energie weer vrij door je lichaam stroomt. Als gevolg daarvan herstelt je lichaam zichzelf. Het zijn dus niet de naaldjes die je genezen, maar deze stimuleren wel het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Dong Acupunctuur bij mentale klachten

Veel mensen denken dat ze alleen bij Dong Acupunctuur terecht kunnen met lichamelijke klachten, maar dat is niet waar. Ook geestelijke klachten zijn namelijk goed met acupunctuur te behandelen. Het is namelijk zo dat zelfs je hormoonsysteem beïnvloed wordt door een stagnatie in je meridianen. Als je minder van bepaalde hormonen aanmaakt dan kun je je depressief voelen, maar ook neerslachtig, moe en zelfs zeer angstig. Sommige mensen slapen heel erg slecht door een constant onrustig gevoel, en ook zij kunnen goed geholpen worden bij Dong Acupunctuur. Het is dus zeker niet alleen voor lichamelijke klachten.

Acupunctuur geeft wat je nodig hebt

Wat de reden ook is dat je uit balans bent, een behandeling bij Dong Acupunctuur geeft je altijd wat je nodig hebt. De acupuncturist bepaalt aan de hand van onder andere een polsdiagnose waar de naaldjes moeten komen, welke ervoor zorgen dat je meridianen weer goed doorstromen. Daarna is je lichaam in staat om zelf te herstellen waar je hinder van ondervond. Soms heb je aan één behandeling genoeg, maar soms heb je er meerdere nodig, afhankelijk van de ernst van de klacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *